Kannonjyrsintä / Kannonjyrsintä

Kannonjyrsintä

Kantojyrsin soveltuu parhaiten kotien puutarhoihin sekä piha- ja puistoalueille. Kannonjyrsintä ei vahingoita nurmikkoa ja on hellävarainen myös ympäröivälle kasvustolle (esim. puunjuuret ja sammalepihat).

Kannon poisto käy vaivattomasti niin rinteissä kuin pienillä rivitalojen takapihoilla. Jäljelle jää vain siisti kuoppa, joka on helppo täyttää. Et maksa turhaan kaatopaikkamaksuja tai pois kuljetuskuluja, jos hyödynnät jyrsintäpurun puutarhassasi.

Kantojyrsimet

Käytössämme on kaksi eri kokoista kannonjyrsintä. Pienemmän jyrsimen voi kuljettaa jopa soutuveneellä saareen tai rivitalon takapihalle sisäkautta asunnon läpi. Isommalla jyrsimellä päästään kannoista eroon nopeasti, eikä kannon poistaminen ole koosta kiinni. 

Jyrsimet
Kuvassa käytössämme olevat kannonjyrsimet: vasemmalla Vermeer SC 252 ja oikealla pienempi Husqvarna.

Myös vanha pensasaidan juuristo voidaan helposti poistaa ja muokata jyrsimellä. Tarvittaessa koneella voi jyrsiä noin 40 cm syvyyteen. Isommallakin jyrsimellä päästään 85 cm aukosta sisään. Tarvittaessa  viemme purut pois ja istutamme nurmikon.

Nyt on aika aloittaa kantojen hävittäminen. Viimeisteltyyn ja huoliteltuun pihaan ei kuulu kanto pihalla.

Teemme kantojyrsintää niin yksityisille, kunnille kuin yrityksille ja yhteisöille. Kannon poistaminen on nopea, hellävarainen ja edullinen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >
 

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kuvia kannonjyrsinnästä


Kaatuneen puun kanto pientalon pihalla.


Kanto poistettu ja nurmikko istutettu.